HjælpesiderArtikler
Ny rekord for håndboldbrødet
...
Søg

Ny rekord for håndboldbrødet

Brødet blev lanceret i REMA 1000-butikker i januar 2020, og et lille år senere er over 2 millioner norske kroner kommet ind til projektet. "Sport for alle" er et samarbejde mellem Learn Handball, REMA 1000 og Det Norske Håndboldforbund. Salget af brødet skal bidrage til, at flere børn, unge og voksne med handicap kan få et lokalt aktivitetstilbud i hverdagen.

"Det er helt vanvittige tal! Vi skal være glade for, at REMA 1000 er bagud og ønsker at bidrage til et så stort projekt. Jeg kan ikke gøre andet end at sige mange tak, og at jeg finder det meget sjovt at kunne være en del af et projekt, hvor jeg ved, at pengene går direkte til glæden ved håndbold og glæden ved sport. Når børn med handicap er involveret i sport, har de en entusiasme og en livsglæde, der overskrider alt, hvad jeg oplever i min sport. At kunne se det og få en påmindelse om, hvor stor glæden ved sport kan være, giver mig meget," siger Bjarte Myrhol.

Videoen ovenfor er fra en fantastisk dag i Nadderud Arena i 2019 med en dejlig flok håndboldspillere.

Fremadrettet har vi masser af spændende planer, og vi ser frem til at arbejde på så fantastiske og livselskende mennesker! Brødet "Sport for Alle" sælges stadig i alle REMA 1.000 butikker over hele landet.

Udgivet: 
8. marts 2021 (8. marts 2021)
Del gerne denne artikel